Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Forfatteren tar leseren med på en kulinarisk oppdagelsesferd som starter i butikken, fortsetter ved kjøkkenbenken og ender med matoppskrifter. Hun presenterer oppskrifter fra de asiatiske landene fra Tyrkia til Kina, bl.a. supper, ris og nudler, vegetarretter, fisk og skalldyr, kjøtt, kylling m.m. De fleste rettene kan lages på under en halvtime. Har oppskriftsregister.
Omtale fra forlaget
Forfatteren tar leseren med på en kulinarisk oppdagelsesferd som starter i butikken, fortsetter ved kjøkkenbenken og ender med matoppskrifter. Hun presenterer oppskrifter fra de asiatiske landene fra Tyrkia til Kina, bl.a. supper, ris og nudler, vegetarretter, fisk og skalldyr, kjøtt, kylling m.m. De fleste rettene kan lages på under en halvtime. Har oppskriftsregister.
Forlag Den norske bokklubben
Utgivelsesår 2001
Format Innbundet
ISBN13 9788252544787
EAN 9788252544787
Språk Bokmål
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket