Fotball 2007

av (redaktør) og Egil Svendsby (redaktør).

Schibsted forlagene 2007 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (1 terningkast.)

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken er en sammenfatning av årets fotballbegivenheter i Norge og i utlandet. Den inneholder fakta, resultater og tabeller. I tillegg har den historiske delen en sentral plass. Her kan du blant annet få oversikt over målscorere i toppserien.

Omtale fra forlaget

Her finner du alt du trenger å vite fra det siste årets fotballsesong - både hjemme og ute. VM blir selvsagt viet stor plass: kampene, målene, profilene og dramatikken. Her blir det ikke bare fotball på toppnivå, men også langt nedover i divisjonene her hjemme. . Wayne Rooney og Cristiano Ronaldo gikk fra å være bitre fiender under VM i fjor til å bli årets stjernepar da Manchester United kapret ligatittelen i England . David Beckham havnet i trenerens unåde, men kom voldsomt tilbake og avgjorde da Real Madrid vant sitt 30. seriemesterskap . Åge Hareide og det norske landslaget banket Malta og Ungarn 4-0 og slåss hardt for å komme til EM i 2008. Alt dette og mye mer kan du lese om i boken "Fotball 2007". Her finner du også en fyldig gjennomgang av den norske eliteserien og cupen samt reportasjer fra seriene i alle de store fotballandene i Europa. Boken inneholder dessuten en fyldig historisk del, med tabeller ra seriesystemenes start både i Norge og England, kampfakta fra alle VM-kamper samt listen over samtlige målscorere i eliteserien siden 1963.

Bokdetaljer

Forlag Schibsted forlagene

Utgivelsesår 2007

Format Innbundet

ISBN13 9788251623858

EAN 9788251623858

Serie En VG-bok

Språk Bokmål

Sider 286

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

2 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket