Boken tar deg med på en reise i forhistorisk dyre- og planteliv. Her får du blant annet vite hvordan fossiler dannes og hvilke typer fossiler som finnes. Har stikkordregister.
Dette er boken for deg som vil lære mer om dinosaurer, sabeltigre, mammuter og de første menneskene. Den tar deg med på en spennende reise i forhistorisk dyre- og planteliv. Takket være fossiler . forsteinede levninger av utdødde dyr og planter . kan vi lære mye om hvordan livet på jorden var for millioner av år siden. Her får du vite hvordan fossiler dannes og hvilke typer fossiler som finnes. Alle som er interessert i dinosaurer og andre forhistoriske dyr, vil ha glede av Fossiler.
OPPDAG VERDEN er en serie med illustrerte faktabøker for hele familien. Bøkene gir en spennende innføring i en rekke natur- og kulturvitenskapelige emner, og er bygget opp rundt flotte fotografier med lettfattelig og lærerik tekst.
Forlag Damm
Utgivelsesår 2001
Serie Oppdag verden (3)
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket3 bokelskere følger dette verket.