Fortid og fremtid

i det gjenstridige landet

av (forfatter).

Kolofon 2016 Innbundet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Joachim A. Holter har hatt et høyst personlig utgangspunkt for denne selvbiografien hvor han forteller om sin bakgrunn og oppvekst under uvanlige omstendigheter.

Opprinnelig tilhørte familien det velstående Oslo-borgerskap, men den ble rammet av uhell og konkurser som resulterte i utvandring til Argentina. For forfatteren gikk veien til fremgang gjennom den trange porten til Harvard .Business School, der den unge nordmannens evner og innsatsvilje ble belønnet med en topp-eksamen. Han drev i 18 år et av Norges største reklame.byråer, som han selv startet. Holters Reklamebyrå A/S fikk renommé for å fornye .reklame- og PR-bransjen i Norge, men forfatteren takket nei til en inter.nasjonal karriere, forlot reklamen og begynte som investor og idéskaper i norsk samfunnsliv.

Drevet av et sterkt ønske om å bidra til verdiskaping engasjerte han seg i prosjekter på mange felter sammen med gode venner. Blant resultatene er et syke.hjem og et seniorsenter i Oslo, reist på privat initiativ. Pionerbedriften .Scanword ble en rask suksess i den gryende dataalderen. Holter hadde i flere år politiske verv i Høyre og ledet bl.a. utredningen av omlegging til "byregjering" i Oslo.

Ikke uten humor forteller Joachim A. Holter åpenhjertig om suksesser og tilbakeslag på høyt nivå i norsk næringsliv. Han var vise.formann i Kreditkassens styre og skildrer konkursen, som han forsøkte å avverge. I boken forteller han også inngående om spillet som pågikk i over ti år da han forgjeves arbeidet for å forene kreftene i norsk landbruk og fiskerinæring i en stor virksomhet som kunne overta når oljeeventyret tar slutt.

Bokdetaljer

Forlag Kolofon

Utgivelsesår 2016

Format Innbundet

ISBN13 9788230015384

EAN 9788230015384

Omtalt sted USA Oslo Argentina

Omtalt person Joachim A. Holter

Språk Bokmål

Sider 223

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket