Fortellingens fortrylling

bruk av fortellinger i bedrifters kunnskapsarbeid

av (redaktør).

Fortuna forl. 2001 Innbundet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka gir nye tanker om kunnskapsforvaltning og praktiske tips og metoder for å kunne bruke historieformen i egen bedrit. Forskere ved SINTEF Teknologiledelse og deres samarbeidspartnere i norske bedrifter forteller om sin erfaringer omkring bruk av fortellinger i virksomheter. Eksemplene forteller oss hvordan norske bedrifter har utviklet og brukt historieformen for bedre å utnytte egne kunskapsressurser. Har adresseliste og litteraturliste.

Omtale fra forlaget

Kunnskap er bedriftens viktigste ressurs, en ressurssom er både vanskelig å utnytte fullt ut og som har en tendens til å flytte påseg, når man minst ønsker det. Samtidig har moderne bedrifter problemer med åoverbringe kunnskap og erfaring til nye ansatte. Forskere ved SINTEF har, isamarbeid med norske bedrifter, arbeidet med å utvikle metoder og teknikker foroverlevering av kunnskap mellom ansatte. Deres råd er å bruke fortellingertil å utvikle, ta vare på og spre kunnskap, verdier og mål.
I denne boken forteller forskere ved SINTEF Teknologiledelseog deres samarbeidspartnere i norske bedrifter om sine erfaringer omkring brukav fortellinger i virksomheter. De mange eksemplene forteller oss hvordannorske bedrifter har utviklet og brukt historieformen for bedre å utnytte egnekunnskapsressurser.
Boken gir nye tanker om kunnskapsforvaltning . og praktisketips og metoder for å kunne bruke historieformen i egen bedrift.

Bokdetaljer

Forlag Fortuna forl.

Utgivelsesår 2001

Format Innbundet

ISBN13 9788259025708

EAN 9788259025708

Språk Bokmål

Sider 199

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket