Denne boka gir på mange måter en ny innfallsvinkel og forståelsesmåte, ved å vise at selvskadingen ikke er menigsløs, men kan hende den eneste tilgjengelige og effektive mestringsstrategien i en overveldende og vanskelig livssituasjon. Forfatterne gir oss også mulighet til å se at selvskading ikke er så fjernt og fremmed som vi ofte later til å tro. Boken er bygget opp som en arbeidsbok, og det er meningen at leseren skal kunne bruke den aktivt ved å tegne og skrive i den.
Forlag Stiftelsen psykiatrisk opplysning
Utgivelsesår 2001