Forsøkshefte

kjemi for lærere

av (forfatter), Vivi Ringnes (forfatter) og Bjørn Norheim (illustratør).

Gyldendal 2021 E-bok

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Den 3. utgaven av Kjemi for lærere (2021) er skrevet for studenter i grunnskolelærerutdanningen 5.?10. trinn og for naturfaglærere i skolen. Grunnboken belyser hvordan læreren kan fremme elevers forståelse innen forskjellige kjemiemner, og den knytter den grunnleggende kjemien opp mot dagliglivets kjemi. Kjemi er et praktisk fag, og det er utarbeidet forsøk til Kjemi for lærere. Forsøkene er beskrevet i dette heftet. I Del I av Forsøkshefte – Kjemi for lærere beskrives laboratorieutstyr som brukes i forsøkene, og det gis informasjon om sikkerhet ved forsøkene. I Del II beskrives et utvalg av forsøk til hvert av kapitlene 2–12 i Kjemi for lærere. Gjennom arbeid med forsøkene vil du kunne skaffe deg erfaring med utstyr, arbeidsteknikker, stoffer og kjemiske reaksjoner som omtales i grunnboken. Du kan også bruke de fleste forsøkene i din egen undervisning av elever i skolen. I Del III finner du interessevekkende demonstrasjonsforsøk som kan brukes for å vise at kjemi er et interessant og spennende fag.

Utgivelsesår 2021

ISBN13 9788205558625