Forretter av fisk og skalldyr

av (forfatter), Pia Strømstad (forfatter), Ann Kristin Engebakken (foto) og Baard Næss (foto).

Pepper 2023 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Forretten er startskuddet, den som setter fart på måltidet, som slår an tonen og skaper .forventning om det som skal komme. Er .forretten .lovende, kan du være ganske .sikker på at fortsettelsen blir bra, selv om det mange ganger er sånn at for.retten overgår resten. Er du på restaurant, .hender det at det er fristende å bestille flere forretter i stedet for en hovedrett. Forretten er ofte mer innovativ, mer kreativ og ny.skapende enn hovedretten. Kanskje er det sånn at det er lettere å leke innenfor et lite format, enklere å skape noe når man skal pirre sansene mer enn å mette.

Bokdetaljer

Forlag Pepper

Utgivelsesår 2023

Format Heftet

ISBN13 9788292527238

EAN 9788292527238

Serie Bokasin (2023/8)

Språk Bokmål

Sider 120

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket