Forløsningen

erotiske novelletter fra Andreas og Haralds liv

av (forfatter).

[s.n.] 2008 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Harald er død, men Andrea håper likevel på en gjenforening. For at dette skal skje må Harald fortelle om alle sexpartnerne han har hatt gjennom sitt liv. I tillegg til Haralds bekjennelser inneholder boka brev og utdrag fra Andreas dagbok. Dette er oppfølgeren til Kjernefysisk vinter og Reisen til Venus bind 1 og 2.

Omtale fra forlaget

Finnes det en gjenforening etter døden? Hvordan overlever en elskovssyk og varmblodig ungjente etter at hun brått og brutalt har mistet sitt livs store kjærlighet? Er hun overhodet i stand til å leve videre - og i så fall - hvilke taktikker og rømningsveier må hun ty til for å utholde smerten? Og hvordan vil hun takle den brennende sexlysten som fremdeles bor i henne? Kanskje er ikke hennes elskede helt borte likevel - muligens lever han videre i en annen dimensjon, låst fast i en sfære der han ikke kan slippe taket. En ildprøve venter ham om en gjenforening skal finne sted, og dette betinger at han bekjenner alle de synder han gjennom sitt frivole levnet har begått, med sexpartnere han ukritisk har gitt seg hen til. Synden som dog faller ham tyngst å vedkjenne, er forholdet han inngikk til den purunge piken . . . Vil hans hinsidige sjel også vedstå seg den, slik at den endelige forløsningen kan finne sted? "Forløsningen" er for øvrig en oppfølger av romantrilogien "Kjernefysisk vinter" og "Reisen til Venus" bind 1 og 2.

Bokdetaljer

Forlag [s.n.]

Utgivelsesår 2008

Format Heftet

ISBN13 9788230311899

EAN 9788230311899

Språk Bokmål

Sider 228

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket