Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka omhandler temaer innen storfedrift i Norge i dag og tar for seg temaer som bl.a. kalveoppdrett, fôring, selvrekrutterende kjøttproduksjon, valg av kjøttferase, bruksdyrkryssing i mjølkebesetninger og skitne storfeslakt. Boka gir også ei kort innføring i avl på kjøttfe og NRF, og beskriver klassifisering av storfekjøtt og kjøtt generelt og fôring på mjølkeku. Har oppgaver og stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Boka omhandler temaer innen storfedrift i Norge i dag og tar for seg temaer som bl.a. kalveoppdrett, fôring, selvrekrutterende kjøttproduksjon, valg av kjøttferase, bruksdyrkryssing i mjølkebesetninger og skitne storfeslakt. Boka gir også ei kort innføring i avl på kjøttfe og NRF, og beskriver klassifisering av storfekjøtt og kjøtt generelt og fôring på mjølkeku. Har oppgaver og stikkordregister.
Forlag Gan forlag
Utgivelsesår 2002
Format Heftet
ISBN13 9788249203376
EAN 9788249203376
Språk Bokmål Nynorsk
Sider 338
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket