I årene 1915-57, med unntak av noen få år før og under krigen, kom "Forfatternes Julehelg" ut regelmessig, og her er samlet et utvalg tekster fra disse, utgitt i anledning 100-årsjubileet til Den norske forfatterforeningen i 1993. Antologien speiler en lang periode i den norske litteraturhistorien. Forfatterne er kjente, samt en del av tekstene, men det finnes også stykker som ikke så mange kjenner til. Illustrasjonene er hentet fra heftene.
Forlag Aventura
Utgivelsesår 1993
Språk Bokmål Nynorsk
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.