Når forbryteren Carl Herbold rømmer fra fengselet, frykter innbyggerne i småbyen Blewer i Texas det verste. Alle er sikre på at han og broren Cecil myrdet en ung jente for tjue år siden, selv om de aldri ble dømt. Isteden har brødrene sonet en dom for væpnet ran, og sverger nå hevn over stefaren som tystet til politiet. Anna Corbett mistet ektemannen rett før sønnen deres ble født. Nå strever den vakre, unge enken for å beholde ranchen, uvitende om at hun inngår i Carl Herbolds grufulle hevnplaner. Cowboyen Jack Sawyer blir ansatt for å hjelpe til på ranchen. Men Jack vet mer om den gamle drapssaken enn han gir uttrykk for. Blir han værende, risikerer han å avsløre detaljer fra sin gåtefulle fortid - og den ene hemmeligheten som kan hindre ham i få Annas kjærlighet.
Forlag Schibsted forlagene
Utgivelsesår 2005