Flere barn har forsvunnet sporløst fra sine hjem. Samtidig fylles huset opp hos den fanatiske pastor Abraham. Politiet famler i blinde, men kan de to tingene ha noe med hverandre å gjøre? Romanen beskriver et miljø hvor maktmisbruk, vold og begjær får utfolde seg under dekke av religiøs utfoldelse.
Barn forsvinner sporløst fra sine hjem. Samtidig fylles huset opp hos en fanatisk pastor. Premissene er lagt for en fortelling som beveger seg inn i et minelagt landskap, der maktmisbruk, vold og begjær får utfolde seg under dekke av religiøs utfoldelse. Politiet famler i blinde i de mange forsvinningssakene, mens den lille menigheten driver mot den store katastrofen som en åreløs kano mot fossefallet. Forfatteren lar leseren få innblikk i en verden som dessverre ikke er ren fiktiv konstruksjon. Romanen er derimot aktuell med tanke på små barn som har forsvunnet de siste årene. I tillegg fungerer historien som en vekker med tanke på dem som innenfor ulike religioner manipulerer og dreper i forskjellige guders navn.
Forlag Publica
Utgivelsesår 2012
Genre Spenning
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket3 bokelskere følger dette verket.