For din skyld

av (forfatter).

Harlequin og HarperCollins Nordic 2014 E-bok

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

For din skyld

For de fleste kvinner er Ryan Armstrong uimotståelig - og det er akkurat slik han vil ha det. Laura ser rett gjennom Ryans ytre fasade og nekter å bli en i rekken av erobringene hans. I løpet av den tiden de har jobbet sammen, har hun holdt en lav profil. Det siste hun vil, er å gi hjertet sitt til enda en arrogant og selvopptatt mann som ikke vet hvordan han skal behandle en kvinne!

Så hvordan har hun havnet i denne situasjonen? For å blidgjøre mormoren på dødsleiet, har hun sagt at hun har funnet den rette - og plutselig er det ingen andre enn Ryan som kan hjelpe henne. De reiser bort sammen i helgen og gjør alt for å ignorere følelsene som blusser opp. Men da de tvinges til å dele soverom, blir det vanskelig for dem begge å holde seg fra hverandre.

Forlag Harlequin HarperCollins Nordic

Utgivelsesår 2014