For alle vinder

av (forfatter).

Cappelen Damm 2018 E-bok

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Trygve Solhaug er skuffet over å få vite at hustruen har satt bort sin egen datter. Sørine advarer ham mot å være for hard mot henne, men faren er rasende. Båndene mellom Olette og Petra blir sterkere. Tjenestekona gir Petra den omsorgen hun har savnet så lenge, og omsider våger hun å betro seg til henne. – Du ble splittet fra familien din. Jeg har skjønt såpass som at du ikke engang vet hvor de er. Hva skjedde, Petra, hva var det som førte deg hit til innlandet? Inn i fangarmene til fru Iselin? Underleppen begynte å skjelve. Petra så tiggende på henne – hun måtte ikke spørre mer! Hun maktet ikke å fortelle videre. Store sorger og nederlag hadde hun opplevd som barn av båtreisende, men det svarteste kapitlet begynte da familien ble tvangsflyttet til Svanviken. Og, tenkte hun og brast i gråt, den verste epoken begynte da hun møtte Iselin.

Utgivelsesår 2018

ISBN13 9788202591687

EAN 9788202591687

Serie Livet på Solhaug (6)

Genre Romantikk Historisk litteratur

Omtalt tid 1918-1939