Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken inneholder oppskrifter på ulike typer fondy, fra klassisk sveitsisk ostefondy til bjørnebærfondy med fiken og butterdeig-bakverk, og fra chilisprø fiskebiter med guacamole og tortillachips til mørk sjokoladefondy. I tillegg gis det opplysninger om fondygryter, fondygafler og om hvordan du tilbereder, serverer og spiser fondyer. Har register.
Omtale fra forlaget
Forlag Damm
Utgivelsesår 2004
Format Innbundet
ISBN13 9788204101204
EAN 9788204101204
Språk Bokmål
Sider 64
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket