Omtale fra forlaget
70-tallets store matslager er tilbake - inviter til fest! Fondue er nemlig enkelt å tilberede, godt og morsomt å spise og avslappende for både vertskap og gjester.
Forfatteren har her samlet sine aller beste fondueoppskrifter til vennelag. Hun tar for seg mange ulike slags fonduer; kjøtt og fisk, grønnsaker, ost og dessert, med sauser og salater til.
Fonduene kommer fra mange land, og de fleste er enkle og raske å tilberede.
Vi får dessuten vite alt om hvordan vi best tilbereder fondue-retter, hva som er viktig å passe på og hvilket utstyr vi trenger. Her er det bare å gå i gang sammen med gode venner over et glass vin, og på noen små minutter er maten tilberedt og gryta varm. Så kan vi sitte hele kvelden og spise og hygge oss uten at verten må ut på kjøkkenet en eneste gang! Oversatt av: Mette Wangen
Forlag Cappelen
Utgivelsesår 2001
Format Innbundet
ISBN13 9788202196264
EAN 9788202196264
Språk Bokmål
Sider 128
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket