Fondue

av (forfatter) og Ian Garlick (illustratør).

Cappelen 2001 Innbundet

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

70-tallets store matslager er tilbake - inviter til fest! Fondue er nemlig enkelt å tilberede, godt og morsomt å spise og avslappende for både vertskap og gjester.

Forfatteren har her samlet sine aller beste fondueoppskrifter til vennelag. Hun tar for seg mange ulike slags fonduer; kjøtt og fisk, grønnsaker, ost og dessert, med sauser og salater til.


Fonduene kommer fra mange land, og de fleste er enkle og raske å tilberede.


Vi får dessuten vite alt om hvordan vi best tilbereder fondue-retter, hva som er viktig å passe på og hvilket utstyr vi trenger. Her er det bare å gå i gang sammen med gode venner over et glass vin, og på noen små minutter er maten tilberedt og gryta varm. Så kan vi sitte hele kvelden og spise og hygge oss uten at verten må ut på kjøkkenet en eneste gang! Oversatt av: Mette Wangen


Bokdetaljer

Forlag Cappelen

Utgivelsesår 2001

Format Innbundet

ISBN13 9788202196264

EAN 9788202196264

Språk Bokmål

Sider 128

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket