Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Denne boken passer utmerket for deg som liker å overraske gjestene med noe mer enn en vanlig middag. Boken er full av gode ideer, både til fondue som hovedrett, mec ost, kjøtt eller fisk, og som dessert. I tillegg inneholder boken mange spennende oppskrifter på andre selskapsretter som du delvis kan forberede før gjestene kommer, for så å legge siste hånd på verket ved bordet.
Omtale fra forlaget
Denne boken passer utmerket for deg som liker å overraske gjestene med noe mer enn en vanlig middag. Boken er full av gode ideer, både til fondue som hovedrett, mec ost, kjøtt eller fisk, og som dessert. I tillegg inneholder boken mange spennende oppskrifter på andre selskapsretter som du delvis kan forberede før gjestene kommer, for så å legge siste hånd på verket ved bordet.
Forlag Fredhøi
Utgivelsesår 1989
Format Innbundet
ISBN13 9788204022905
EAN 9788204022905
Serie 100-serien
Språk Bokmål
Sider 64
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket