Folkerettslige avtaler

traktatsamling i norsk oversettelse

av (redaktør) og Benn Folkvord (redaktør).

Fagbokforlaget 2000 Innbundet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken er et utvalg av de viktigste og mest sentrale internasjonale avtaler som foreligger. Det er inntatt tekster både fra krigens og fredens folkerett og alle tekstene er i offisiell norsk oversettelse så langt de har vært tilgjengelige. Samlingen er primært beregnet på studiebruk, men kan også benyttes av andre som driver med folkerettslig arbeid.

Omtale fra forlaget

Et studie av internasjonale konvensjoner og traktater er nødvendig for enhver som ønsker å få en oversikt over folkeretten. Folkerettslige avtaler er et utvalg av de viktigste og mest sentrale internasjonale avtaler som foreligger. Det er inntatt tekster både fra krigens og fredens folkerett og alle tekstene er i offisiell norsk oversettelse så langt de har vært tilgjengelige. Selv om samlingen er primært beregnet på studiebruk, vil den også være et nyttig verktøy for alle som driver med folkerettslig arbeid. Benn Folkvord er advokatfullmektig i Advokatfirmaet Schjødt. Her jobber han innenfor de fleste forretningsjuridiske rettsområder. Han arbeider i tillegg med en særavhandling i skatterett. Folkvord har også faste spalter om juridiske tema for enkelte aviser. Gunnar Agathon Stølsvik har tidligere vært vitenskapelig assistent for et internasjonalt forskningsteam i 1998-1999 innen folkerett og statsvitenskap. Han har også skrevet en særavhandling innen folkerett ved Universitetet i Bergen, som en del av cand.jur. graden. Stølsvik har også utgitt et arbeid i Juridisk fakultets skriftserie og er aktiv foredragsholder innen folkerettslige emner.

Bokdetaljer

Forlag Fagbokforlaget

Utgivelsesår 2000

Format Innbundet

ISBN13 9788276746266

EAN 9788276746266

Språk Bokmål Flerspråklig Engelsk

Sider 295

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket