Hvem er tweens og hvordan møter vi dem i trosopplæringen? Hvordan forkynne til tweens? Hva må til for å få til et vellykket tweens-arbeid?
Boka setter fokus på 9-13-åringer, de vi gjerne kaller tweens. Bidragsyterne er fra flere kirkesamfunn og organisasjoner, og belyser aldersgruppen på ulike måter, som et bidrag til å forstå den bedre. Tar blant annet opp sårbarhet, åndelighet, mediebruk, forkynnelse og trosopplæring for og med tweens. Boka gir gode eksempler fra tweens-arbeid i praksis, og henvender seg særlig til unge voksne og voksne som jobber med aldersgruppen i menigheter og trosbaserte organisasjoner, som ansatt eller frivillig. Boka er utarbeidet i et samarbeid mellom IKO - Kirkelig pedagogisk senter og Blå Kors Norge, og støttet av Helsedirektoratet. Den er godkjent av K-Stud til bruk i grupper og kurs.
Forlag IKO-forlaget
Utgivelsesår 2017