Førstehjelp på tur

fjell-, høyde- og reisemedisin

av (redaktør), Øyvind S. Bruland (redaktør), Matti Bernitz (illustratør) og Atle Hansson (illustratør).

Fri flyt 2007 Heftet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Dette er ei håndbok beregnet på deg som skal på tur, ekspedisjon eller reise som innebærer klatring, brevandring eller toppturer. Den forklarer hvordan du kan unngå ulykker og hva du skal gjøre dersom noen blir skadet underveis. Boka beskriver både livreddende førstehjelp og viser hvordan riktige tiltak ved mindre skader gjør at turen likevel kan fortsette. Den ser også spesielt på høyde- og reisemedisin.

Omtale fra forlaget

Førstehjelp på tur er Norges første medisinske håndbok som henvender seg til alle som skal på tur, ekspedisjoner eller reiser til fjerne himmelstrøk. Klatring, breturer toppturer og tradisjonelt friluftsliv innebærer alltid en risiko. På en lettfattelig måte forklarer boka hvordan du skal unngå ulykker på tur og hva du skal gjøre hvis noen blir skadet eller syke underveis. Konkrete eksempler og instruktive illustrasjoner og fotografier gjør det lettere å yte hjelp inntil den skadde er under behandling av kvalifisert helsepersonell. Boka har en form som gjør at den egner seg svært godt også for de som ikke har medisinske forkunnskaper. I Førstehjelp på tur lærer du både livreddende førstehjelp og hvordan tiltak ved mindre alvorlige skader gjør at turen likevel kan fortsette! Boka egner seg også svært godt som "hyttebok" på fjellet! For de som skal på ekspedisjoner til høye fjell eller eksotiske strøk, har Førstehjelp på tur egne kapitler om høyde- og reisemedisin. Boka er skrevet av Lena Fauske og Øyvind S. Bruland, i samarbeid med Morten Rostrup, Bjørn Myrer Lund og Dan Halvorsen.

Bokdetaljer

Forlag Fri flyt

Utgivelsesår 2007

Format Heftet

ISBN13 9788299643252

EAN 9788299643252

Språk Bokmål

Sider 191

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

2 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket