Flukten mot nord

vill flukt, en desperat reise, og de fryktelige hangene fra Dang

av (forfatter), Andrew Peterson (illustratør) og Ingar Takanobu Hauge (oversetter).

Lunde 2014 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (1 terningkast.)

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Janner, Tink og Leeli Igiby trodde de var vanlige barn med vanlige liv og en vanlig fortid. Nå vet de at de er Annieras juveler, arvinger til et sagnomsust kongerike på den andre siden av havet - og at mange ønsker å ta livet av dem. For å overleve må Igby-barna flykte i sikkerhet til Ispræriene, der hangene fra Dang ikke kan følge etter. Men før de kommer så langt, må de ta seg forbi monstrene i Glipetreskogen, de tjuvaktige stranderne i Østsvingen og den fryktede gaffelfabrikken.
Det aller farligste er likevel sjalusien og bitterheten som truer med å drive dem fra hverandre. Janner og søsknene hans får smertelig erfare at kjærligheten til familien er viktigere enn alt annet.

Forlag Lunde

Utgivelsesår 2014

ISBN13 9788252002676

EAN 9788252002676

Serie Vingefjærsagaen (2)

Genre Religiøs litteratur Fantasy

Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

1 bokelsker følger dette verket.