Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Forfatteren tar oss med på en kulinarisk reise til Norge, Sverige, Danmark og Grønland. Med oppskrifter på supper, salater, retter av kjøtt og fisk m.m. Har kart og register.
Omtale fra forlaget
Forfatteren tar oss med på en kulinarisk reise til Norge, Sverige, Danmark og Grønland. Med oppskrifter på supper, salater, retter av kjøtt og fisk m.m. Har kart og register.
Forlag Gyldendal
Utgivelsesår 1998
Format Innbundet
ISBN13 9788205251731
EAN 9788205251731
Språk Bokmål
Sider 224
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket6 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket