Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka består av 82 gourmet-oppskrifter som er gjengitt med detaljert fremgangsmåte og avbildet i fargefotografier.Rettene har trinn for trinn-anvisninger, og fargebilder følger hvert trinn. Til hver rett presenteres et menyforslag med forrett, hovedrett og dessert. Grunnoppskrifter og oppskrifter på tilleggsretter finnes bak i boka. Til alle menyene finnes et vinforslag tilpasset det norske marked. Oppskriftene er også gjennomgått med tanke på at ingrediensene skal kunne fås i velassorterte norske matforretninger.
Omtale fra forlaget
Boka består av 82 gourmet-oppskrifter som er gjengitt med detaljert fremgangsmåte og avbildet i fargefotografier.Rettene har trinn for trinn-anvisninger, og fargebilder følger hvert trinn. Til hver rett presenteres et menyforslag med forrett, hovedrett og dessert. Grunnoppskrifter og oppskrifter på tilleggsretter finnes bak i boka. Til alle menyene finnes et vinforslag tilpasset det norske marked. Oppskriftene er også gjennomgått med tanke på at ingrediensene skal kunne fås i velassorterte norske matforretninger.
Forlag Aschehoug
Utgivelsesår 1985
Format Innbundet
ISBN13 9788203151316
EAN 9788203151316
Språk Bokmål
Sider 190
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket