Alex Delaware møtte Lauren Teague for første gang da hun var en mutt tenåring med alle de vanlige tenåringsproblemene: dårlige karakterer, humørsvingninger og dårlig kommunikasjon med foreldrene. Etter noen få samtaler avbryter hun plutselig terapien. År senere har Lauren forsvunnet, og moren tror Alex kan finne henne. Han går motvillig med på å prøve, men når han begynner å etterforske Laurens liv, blir han dratt inn i alternative psykologiske eksperimenter og sexindustrien i LA. Alex fornemmer at Laurens forsvinning har med mørke familiehemmeligheter å gjøre, og han overhører vennen og etterforskeren Milo Sturgis' råd om ikke å bli involvert. Hans søken etter sannhet blir en besettelse, og han er villig til å ofre livet for å finne den. Dette er den 15. romanen om Alex Delaware.
Forlag Headline
Utgivelsesår 2002
Serie Alex Delaware (15)
Genre Politi og detektiver Krim
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket5 bokelskere følger dette verket.