Innsyn i hvordan smak og duft spiller mot hverandre er hemmeligheten som kan skille et ordinært måltid fra en utsøkt smaksopplevelse. Kokken Paul Gayler tar her for seg 25 av sine smaksfavoritter. Fra bittersøt lavendel og sukkersøt honning til skarp oliven og bitter lime, hver smaksvariant presenteres på sitt beste og mest karakteristiske. I retter som braisert breiflabb med sjokoladesaus og dobbeltpeprede rødvinsjordbær er resultatet av og til uventet, men alltid gjennomførbart og velsmakende. Har stikkordregister.
Forlag Kyle Cathie
Utgivelsesår 2002
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.