Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka har oppskrifter på retter med fisk, sjømat, fjærfe og kjøtt, grønnsakretter, supper, og desserter. Forfatteren tar for seg spesielle ingredienser, tilberedning og teknikker. Har stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Boka har oppskrifter på retter med fisk, sjømat, fjærfe og kjøtt, grønnsakretter, supper, og desserter. Forfatteren tar for seg spesielle ingredienser, tilberedning og teknikker. Har stikkordregister.
Forlag Ryland Peters & Small
Utgivelsesår 1998
Format Innbundet
ISBN13 9781900518628
EAN 9781900518628
Omtalt sted Kina
Språk Engelsk
Sider 79
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket