Flat pedal til Flåklypa

av (forfatter) og Harald Mæle (oppleser).

Barneselskapet 2005 CD

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (1 terningkast.)

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Solan Gundersen sitter under en markise på Grünerløkka og skryter av sine bilrace-meritter da Petter Solberg kommer bort og ber ham om en tjeneste. Petter ber Solan kjøre Subaruen opp til Reodor Felgen, slik at han kan gjøre klar bilen til rallyet på nyttårsaften. Nå følger en ellevill biltur med to hevngjerrige svensker i hælene. I hovedrollene: Solan: Kari Simonsen, Ludvig: Anders Hatlo, Reodor Felgen: Frank Robert og Emanuel Desperados: Harald Heide-Steen Jr.

Omtale fra forlaget

Enda en ny Flåklypa lydbok i Kjell Aukrusts ånd! Solan og Ludvig er nå i Oslo og møter selveste Petter Solberg som har overhørt Solan skryte av kjørekunnskapene sine. Og siden Reodor Felgen er verdenskjent oppfinner og sykkelreperatør, må jo dette bli en uforglemmelig kombinasjon! Bilen er Solbergs Subaru og året er 2005. Stemmene mange forbinder med Flåklypa er fortsatt med oss. Kari Simonsen (Solan Gundersen), Frank Robert (Reodor Felgen) og Harald Heide-Steen Jr. (Emanuel Desperados) har igjen bidratt til å lage liv i Kjell Aukrusts folkekjære univers. I tillegg møter vi Harald Mæle som forteller og Anders Hatlo som Ludvig. I en av de mange birollene møter vi en desperat Petter Solberg som trenger hjelp. Familielydboken varer i ca. to timer. Den er full av gode lydeffekter og lystbetonte kjenningsmelodier, pluss en ny Flåklypa-sang. Haakon Isachsens nyskrevne manus er inspirert av bl.a. Flåklypa Tidende og ivaretar Aukrusts folkekjære og muntre stil. Språket, dialekter og den særegne stilen er gjenskapt i en ny og moderne setting.

Bokdetaljer

Forlag Barneselskapet

Utgivelsesår 2005

Format CD

ISBN13 9788242926678

EAN 7023063020054

Genre Humor

Språk Bokmål

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

2 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket