Flaskepost fra P

av (forfatter), Erik Johannes Krogstad (oversetter) og Helge Winther-Larsen (oppleser).

Lydbokforlaget 2011 Minnekort

Gjennomsnittlig terningkast: 4.80 (5 terningkast.)

Kjøp boka hos ark.no

En flaskepost flyter i land ved kysten av Skottland, og havner til slutt hos etterforsker Carl Mørck i København. Han skjønner etter hvert, av det gamle brevet, at to gutter blei bortført en gang på 90-tallet. Dette er den tredje romanen om Avdeling Q i København. For å spille av innholdet på digikortet kreves en Digispiller.

Når etterforsker Carl Mørck får overlevert en gammel flaskepost, tror han at det nesten utviskete nødskriket den inneholder er resultatet av tilfeldige guttestreker. Men etter hvert som han og assistenten Assad får tydet mer og mer av brevet, skjønner han at to gutter ble bortført en gang på 90-tallet. Flaskeposten er det eneste livstegn fra dem. Men hvem er disse guttene? Hvorfor har ikke foreldrene meldt dem savnet? Hva har skjedd med dem? Carl og Assad trekkes inn i en beregnende og følelseskald kidnappers nett, og snart skjønner de at tiden er i ferd med å løpe fra dem. Selv om det er gått mange år, er kidnapperen fortsatt aktiv. Marerittet tar ikke slutt.

Forlag Lydbokforlaget

Utgivelsesår 2011