Omtale fra forlaget
Boka gir en innføring om det industrielle produksjonsarbeidet i egg- og fjærfenæringen. Den tar også sikte på å gi et teoretisk grunnlag for fagfolk i andre kjøttbaserte yrker som ønsker å skaffe seg kompetanse på området fjærfekjøtt. Boka er lagt opp til å kunne brukes av elever i videregående skoler som grunnlag for et fordypningsområde eller for prosjektbasert læring, og egner seg til selvstudium for praksiskandidater og lærekandidater i fjærfebedriftene. Har register.
Forlag Yrkeslitteratur
Utgivelsesår 2001
Format Heftet
ISBN13 9788258408861
EAN 9788258408861
Språk Nynorsk
Sider 100
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket