Hvordan skal vi forholde oss til barns fjernsynsbruk? Hvordan kan vi gjøre fjernsynet til en positiv faktor i barnas oppvekstmiljø? Denne boka gir en de fakta om barn og fjernsyn i Norden, og representerer dermed en viktig kilde for alle som ønsker konkrete tall som grunnlag for en diskusjon om barn og fjernsyn: førskolelærere, lærere og foreldre. Spørsmål og problemstillinger er valgt ut fra det småbarnsforeldre vanligvis er opptatt av på dette området.
Forlag Universitetsforlaget
Utgivelsesår 1993