Fjerde symfoni

av (forfatter).

Gyldendal Tiden 1999 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (1 terningkast.)

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Benedikte har aldri visst hvem hun er, og hun føler seg annerledes enn de andre. Alle finner noen å være glad i, hun finner ingen, ikke engang Dag holder ut med henne. Han som hadde likt henne fordi hun var annerledes. Det Dag hadde følt for henne, hadde hun tråkket i småbiter. Alltid ødelegger hun det hvis noen prøvde å nærme seg, mens det skriker i henne at de ikke må gå. Særlig i forholdet til faren har hun problemer. Men når Benedikte flytter hjemmefra for å studere, kommer hun i kontakt med en psykolog som hjelper henne.

Omtale fra forlaget

Nittenårige Benedikte har et komplisert forhold til foreldrene sine, og særlig til faren. Noe blir bedre da hun får sin første kjæreste, men da forholdet tar slutt, går hun inn i en krise. Mange ungdommer opplever personlige og følelsesmessig kriser de ikke kan eller bør takle alene. I Fjerde symfoni er bekymringene hos venner og familie, Benediktes og foreldrenes skepsis og fordommer mot profesjonell hjelp fra psykolog, den strevsomme veien ut til et normalt liv og fellesskap igjen, fint beskrevet. En historie til gjenkjennelse for mange som har vært gjennom en krise, og til oppmuntring for dem som trenger å se at alt kan gå bra, selv om utgangspunktet er vanskelig. Det er lys i den andre enden av tunnelen! Aase Foss Abrahamsen har skrevet en rekke bøker for barn og ungdom. Hun tar alltid opp aktuelle og sentrale emner, og er svært populær hos leserne, som hun holder god kontakt med blant annet gjennom skolebesøk.

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal Tiden

Utgivelsesår 1999

Format Innbundet

ISBN13 9788247802144

EAN 9788247802144

Serie Ung+

Språk Bokmål

Sider 234

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

3 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket