Fjærfeprodukter

av (forfatter), Arild Lysaker (forfatter), Tove Tønsberg (forfatter), Stein Nilsen (forfatter) og Bjørn Brænd (forfatter).

Yrkeslitteratur 2001 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka gir en innføring om det industrielle produksjonsarbeidet i egg- og fjærfenæringen. Den tar også sikte på å gi et teoretisk grunnlag for fagfolk i andre kjøttbaserte yrker som ønsker å skaffe seg kompetanse på området fjærfekjøtt. Boka er lagt opp til å kunne brukes av elever i videregående skoler som grunnlag for et fordypningsområde eller for prosjektbasert læring, og egner seg til selvstudium for praksiskandidater og lærekandidater i fjærfebedriftene. Har register.

Omtale fra forlaget

Boka gir en innføring om det industrielle produksjonsarbeidet i egg- og fjærfenæringen. Den tar også sikte på å gi et teoretisk grunnlag for fagfolk i andre kjøttbaserte yrker som ønsker å skaffe seg kompetanse på området fjærfekjøtt. Boka er lagt opp til å kunne brukes av elever i videregående skoler som grunnlag for et fordypningsområde eller for prosjektbasert læring, og egner seg til selvstudium for praksiskandidater og lærekandidater i fjærfebedriftene. Har register.

Bokdetaljer

Forlag Yrkeslitteratur

Utgivelsesår 2001

Format Heftet

ISBN13 9788258403972

EAN 9788258403972

Språk Bokmål

Sider 100

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket