Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka tar for seg håndtering av fisk under og rett etter fisking, og trinn-for-trinn forklaringer viser riktig bearbeiding og konservering av fisk. Den tar også for seg forskjellige fiskeslag både i saltvann og ferskvann, og inneholder oppskrifter på både hverdags- og festmat. Har register og litteraturliste.
Omtale fra forlaget
Boka tar for seg håndtering av fisk under og rett etter fisking, og trinn-for-trinn forklaringer viser riktig bearbeiding og konservering av fisk. Den tar også for seg forskjellige fiskeslag både i saltvann og ferskvann, og inneholder oppskrifter på både hverdags- og festmat. Har register og litteraturliste.
Forlag Gyldendal
Utgivelsesår 1998
Format Innbundet
ISBN13 9788205241626
EAN 9788205241626
Språk Bokmål
Sider 192
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket4 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket