Fiskeguide for Hardangervidda

av (forfatter).

Tun 2009 Innbundet

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Fskeguiden inneholder kart over alle vassdragene, faktaopplysninger om overnatting, fiskekortsalg, nyttige adresser og nettsider, tips om fiskemulighetene og bakgrunnsstoff om den historiske utviklingen av fisket på vidda. Har litteraturliste og stikkordsregister.

Omtale fra forlaget

Boka er et nyttig redskap i planleggingen av fisketurer på Hardangervidda. Hvert vassdrag presenteres med kart og faktaopplysninger om overnatting, fiskekortsalg, nyttige adresser og nettsider. Mest interessant er sannsynligvis alle tipsene om fiskemulighetene og de gode fiskeplassene. Boka er svært oversiktlig og du finner derfor lett fram til ditt fiskevann eller elv. I starten av boka er det et godt oversiktskart over hele Hardangervidda og til alle vassdragene er det detaljerte kart med overnattingssteder inntegnet. Bak i boka er det et stikkordsregister som gjør det enkelt å finne fram til din elv. I tillegg har boka mange flotte illustrasjoner og en smakfull innpakning. Med denne boka blir det mye enklere å finne fram til de gode fiskeplassene og overnattingsmulighetene. For de som kjenner vidda godt, er dette en ny mulighet til å lete seg fram til de mer ukjente perlene og de aller beste fiskevanna!

Bokdetaljer

Forlag Tun

Utgivelsesår 2009

Format Innbundet

ISBN13 9788252932515

EAN 9788252932515

Omtalt sted Hordaland Telemark

Språk Bokmål

Sider 222

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

3 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket