Omtale fra forlaget
Fisk er godt, sunt, lett, billig og enkelt å tilberede. Enten du er på jakt etter en rask middag etter jobben, tradisjonsrik mat med eksotisk vri til vennefesten, klassisk søndagsmiddag eller god julemat, finner du forslag i denne boken. Fristende vermutdampet torskefilet, fyldig ørretpaté med iskald hvitvin til eller søt appelsinmarinert kveite med mild, frisk løk er noen smakebiter av forfatterens oppkomme av nydelige forretter, salater, supper og hovedretter. De beste og uunnværlige klassiske sausene, en fyldig omtale av alle fiskeslag som er brukt i oppskriftene, og en instruktiv, illustrert rense- og kokeveiledning gjør boken suveren også for den fiskeglade nybegynner.
Forlag Cappelen
Utgivelsesår 2000
Format Innbundet
ISBN13 9788202195625
EAN 9788202195625
Serie Det norske kjøkken
Språk Norsk bokmål
Sider 88
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket