Fisk

til hverdag og fest

av (forfatter) og Alf Börjesson (illustratør).

Cappelen 2000 Innbundet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Fisk er godt, sunt, lett, billig og enkelt å tilberede. Enten du er på jakt etter en rask middag etter jobben, tradisjonsrik mat med eksotisk vri til vennefesten, klassisk søndagsmiddag eller god julemat, finner du forslag i denne boken. Fristende vermutdampet torskefilet, fyldig ørretpaté med iskald hvitvin til eller søt appelsinmarinert kveite med mild, frisk løk er noen smakebiter av forfatterens oppkomme av nydelige forretter, salater, supper og hovedretter. De beste og uunnværlige klassiske sausene, en fyldig omtale av alle fiskeslag som er brukt i oppskriftene, og en instruktiv, illustrert rense- og kokeveiledning gjør boken suveren også for den fiskeglade nybegynner.

Bokdetaljer

Forlag Cappelen

Utgivelsesår 2000

Format Innbundet

ISBN13 9788202195625

EAN 9788202195625

Serie Det norske kjøkken

Språk Norsk bokmål

Sider 88

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket