Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka har oppskrifter på forretter, salater, supper, hovedretter og sauser. Den har også omtaler av alle fiskeslag som er brukt og en rense- og kokeveiledning. Med ingrediens- og stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Boka har oppskrifter på forretter, salater, supper, hovedretter og sauser. Den har også omtaler av alle fiskeslag som er brukt og en rense- og kokeveiledning. Med ingrediens- og stikkordregister.
Forlag Boksenteret
Utgivelsesår 1998
Format Innbundet
ISBN13 9788276831788
EAN 9788276831788
Serie Det norske kjøkken
Språk Bokmål
Sider 88
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket