Fisk & skalldyr

av (utgiver) og Mette I. Gudevold (oversetter).

Pantagruel 2011 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 6.00 (1 terningkast.)

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka inneholder oppskrifter på fisk- og skalldyrsretter.

Omtale fra forlaget

Kokebøker under ELLE magasins tidløse varemerke. For å feire ti år med matlaging av ypperste kvalitet, lekker presentert i sine magasiner, lanserer ELLE en nydelig serie kokebøker under navnet Chic et Gourmande. Kokebokserien presenterer raffinerte oppskrifter på ELLEs moderne og trendy vis, og blander smak med livsstil. FISK & SKALLDYR En varm forrett, en tartar, en ovnsrett eller en gryterett ... med makrell, breiflabb, reker eller blåskjell ... nå skal vi lage sjømat! Her kan du velge mellom flere tilberedningsmåter, alt etter hva du ønsker og hvilke råvarer du har for hånden. Og vi kan love deg at hver eneste rett byr på en utsøkt smaksopplevelse. Grønnsaker og frukt passer utmerket sammen med hel fisk, fiskestykker og skalldyr. Her er det mer enn nok til å forføre de mest kresne gourmeter

Bokdetaljer

Forlag Pantagruel

Utgivelsesår 2011

Format Heftet

ISBN13 9788279004721

EAN 9788279004721

Serie Samlingen chic & gourmand

Språk Bokmål

Sider 159

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 0 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket