Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka inneholder oppskrifter på fisk- og skalldyrsretter.
Omtale fra forlaget
Kokebøker under ELLE magasins tidløse varemerke. For å feire ti år med matlaging av ypperste kvalitet, lekker presentert i sine magasiner, lanserer ELLE en nydelig serie kokebøker under navnet Chic et Gourmande. Kokebokserien presenterer raffinerte oppskrifter på ELLEs moderne og trendy vis, og blander smak med livsstil. FISK & SKALLDYR En varm forrett, en tartar, en ovnsrett eller en gryterett ... med makrell, breiflabb, reker eller blåskjell ... nå skal vi lage sjømat! Her kan du velge mellom flere tilberedningsmåter, alt etter hva du ønsker og hvilke råvarer du har for hånden. Og vi kan love deg at hver eneste rett byr på en utsøkt smaksopplevelse. Grønnsaker og frukt passer utmerket sammen med hel fisk, fiskestykker og skalldyr. Her er det mer enn nok til å forføre de mest kresne gourmeter
Forlag Pantagruel
Utgivelsesår 2011
Format Heftet
ISBN13 9788279004721
EAN 9788279004721
Serie Samlingen chic & gourmand
Språk Bokmål
Sider 159
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket