Fisk & skalldyr

delikatesser fra mesterkokken

av (forfatter) og Werner Anderson (illustratør).

Aschehoug 2011 Innbundet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken inneholder 87 oppskrifter basert på 18 sorter fisk og 11 sorter skalldyr fra norskekysten. Med register.

Omtale fra forlaget

"Fisk og skalldyr. Delikatesser fra mesterkokken Ole Jonny Eikefjord" er kokeboken for deg som er glad i bra mat. Eikefjord er lidenskapelig opptatt av fisk og skalldyr, og hans retter og tilbehør blir laget på nye og gamle måter og med inspirasjon fra hele verden. Eikefjord har valgt de mest vanlige fiske- og skalldyrartene som finnes langs norskekysten, og som er å få kjøpt i butikker som selger fersk fisk. Oppskriftene er blant hans beste. De er enkle å lage og egner seg til både hverdag og fest. Boken er rikt illustrert med vakre bilder av rettene.

Bokdetaljer

Forlag Aschehoug

Utgivelsesår 2011

Format Innbundet

ISBN13 9788203239335

EAN 9788203239335

Språk Bokmål

Sider 240

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

2 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket