Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken inneholder 87 oppskrifter basert på 18 sorter fisk og 11 sorter skalldyr fra norskekysten. Med register.
Omtale fra forlaget
"Fisk og skalldyr. Delikatesser fra mesterkokken Ole Jonny Eikefjord" er kokeboken for deg som er glad i bra mat. Eikefjord er lidenskapelig opptatt av fisk og skalldyr, og hans retter og tilbehør blir laget på nye og gamle måter og med inspirasjon fra hele verden. Eikefjord har valgt de mest vanlige fiske- og skalldyrartene som finnes langs norskekysten, og som er å få kjøpt i butikker som selger fersk fisk. Oppskriftene er blant hans beste. De er enkle å lage og egner seg til både hverdag og fest. Boken er rikt illustrert med vakre bilder av rettene.
Forlag Aschehoug
Utgivelsesår 2011
Format Innbundet
ISBN13 9788203239335
EAN 9788203239335
Språk Bokmål
Sider 240
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket