Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Skogens og havets delikatesser står i sentrum i denne kokeboken med 100 oppskrifter. Nøkkelord er gode råvarer og enkel tilberedning - enten det dreier seg om en treretters middag eller vanlig husmannskost. Med stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Skogens og havets delikatesser står i sentrum i denne kokeboken med 100 oppskrifter. Nøkkelord er gode råvarer og enkel tilberedning - enten det dreier seg om en treretters middag eller vanlig husmannskost. Med stikkordregister.
Forlag Orion
Utgivelsesår 1999
Format Innbundet
ISBN13 9788245803297
EAN 9788245803297
Språk Bokmål
Sider 103
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket