Fisk og skalldyr

av (forfatter) og Cecilia Lundin (forfatter).

Landbruksforl. 2001 Innbundet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Vi kan i dag velge og vrake blant utallige fisk- og skalldyrarter i fiskedisken, også eksotiske fiskeslag som vi verken vet hvordan vi skal uttale eller tilberede. Fisk og skalldyr passer svært godt i det moderne kjøkken og med de nye teknikkene innen matlaging. All fisk egner seg ypperlig til wok, grill eller frityrgryte. I Fisk og skalldyr finner du oppskrifter på de klassiske fiskerettene, men også nye spennende retter. Her er det gratenger og supper, patéer og suffléer, salater og marinert fisk, røkt og gravet fisk, silderetter, forretter, sauser og stuinger.Lekre bilder viser skritt for skritt de forskjellige arbeidsmomentene. Til hver oppskrift er det med serveringsforslag som gjør måltidet ekstra spennende og det gjelder den raske lunsjretten eller den helt store festen. Fisk og skalldyr er en helt ny og revidert utgave av vår tidligere populære bok Mat av fisk og skalldyr.

Bokdetaljer

Forlag Landbruksforl.

Utgivelsesår 2001

Format Innbundet

ISBN13 9788252925227

EAN 9788252925227

Språk Bokmål

Sider 197

Utgave 3

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket