Fisk og skalldyr

internasjonale retter. Mer enn 200 retter fra verdens beste fiskekjøkken

av (redaktør).

Ex Libris forl. 1994 Innbundet

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Mer enn 200 oppskrifter til supper, forretter, hovedretter og sauser som passer til de forskjellige slags fisk og skalldyr. Det gis innføring i hvordan fisk renses, utbenes og ulike tilberedningsmetoder. Illustrert.

Omtale fra forlaget

Mer enn 200 oppskrifter til supper, forretter, hovedretter og sauser som passer til de forskjellige slags fisk og skalldyr. Det gis innføring i hvordan fisk renses, utbenes og ulike tilberedningsmetoder. Illustrert.

Bokdetaljer

Forlag Ex Libris forl.

Utgivelsesår 1994

Format Innbundet

ISBN13 9788273844330

EAN 9788273844330

Språk Bokmål

Sider 176

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

3 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket