Fisk

fra reker til sverdfisk

av (forfatter), David Munns (illustratør) og Dorthe E. Erichsen (oversetter).

Cappelen 2006 Innbundet

4 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Fisk og sjømat er alltid populære valg når man går ut og spiser, men mange kvier seg for å tilberede retter med slike råvarer hjemme. I denne boken vil Aldo Zilli, ledende kjøkkensjef og sjømatekspert, avmystifisere dette delikate og sunne kjøkken.


Fisk er sunt, fisk kan tilberedes raskt, og fisk kan varieres i det uendelige. Fisk kan pannestekes, grilles, dampes, posjeres, ovnsbakes eller gjøres til en middelhavsduftende gryte. Aldo Zilli viser deg hvordan, og hvilke fisker som egner seg best til hva. Inspirert blant annet av tradisjoner fra hjemlandet Italia og orientalsk kjøkken skaper han unike og spennende smakskombinasjoner.


Med 95 oppskrifter å velge mellom vil du finne retter som passer for enhver smak og anledning.

Bokdetaljer

Forlag Cappelen

Utgivelsesår 2006

Format Innbundet

ISBN13 9788202248451

EAN 9788202248451

Språk Bokmål

Sider 143

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

4 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket

Du vil kanskje også like

  • "Guden for små ting" av Arundhati Roy
  • "Brannvegg" av Henning Mankell
  • "Da Vinci-koden" av Dan Brown
Alle bokanbefalinger for dette verket