Omtale fra forlaget
Fisk og sjømat er alltid populære valg når man går ut og spiser, men mange kvier seg for å tilberede retter med slike råvarer hjemme. I denne boken vil Aldo Zilli, ledende kjøkkensjef og sjømatekspert, avmystifisere dette delikate og sunne kjøkken.
Fisk er sunt, fisk kan tilberedes raskt, og fisk kan varieres i det uendelige. Fisk kan pannestekes, grilles, dampes, posjeres, ovnsbakes eller gjøres til en middelhavsduftende gryte. Aldo Zilli viser deg hvordan, og hvilke fisker som egner seg best til hva. Inspirert blant annet av tradisjoner fra hjemlandet Italia og orientalsk kjøkken skaper han unike og spennende smakskombinasjoner.
Med 95 oppskrifter å velge mellom vil du finne retter som passer for enhver smak og anledning.
Forlag Cappelen
Utgivelsesår 2006
Format Innbundet
ISBN13 9788202248451
EAN 9788202248451
Språk Bokmål
Sider 143
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket4 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket