Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka tar for seg håndtering av fisk under og rett etter fisking, og trinn-for-trinn forklaringer viser riktig bearbeiding og konservering av fisk. Den tar også for seg forskjellige fiskeslag både i saltvann og ferskvann, og inneholder oppskrifter på både hverdags- og festmat. Har register og litteraturliste.
Omtale fra forlaget
Suksessforfatteren fra Hedmark slår til igjen! Fiskerens bok kommer nå i ny og utvidet utgave. Her får du vite alt du ikke visste om aktuelle fiskearter i fersk- og saltvann. Et godt fiskemåltid starter alltid med riktig råvarebehandling umiddelbart etter fisken er landet. Denne boka går også grundig til verks når fisken kommer på kjøkkenbenken og viser hvordan du skjærer velformede fileter, flår abbor eller varmrøyker ørret. Komplett med meget gode oppskrifter på lekre matretter.
Forlag Tun
Utgivelsesår 2006
Format Innbundet
ISBN13 9788252931037
EAN 9788252931037
Språk Bokmål
Sider 220
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket4 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket