Fisk

fra fangst til fest

av (forfatter).

Tun 2006 Innbundet

4 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka tar for seg håndtering av fisk under og rett etter fisking, og trinn-for-trinn forklaringer viser riktig bearbeiding og konservering av fisk. Den tar også for seg forskjellige fiskeslag både i saltvann og ferskvann, og inneholder oppskrifter på både hverdags- og festmat. Har register og litteraturliste.

Omtale fra forlaget

Suksessforfatteren fra Hedmark slår til igjen! Fiskerens bok kommer nå i ny og utvidet utgave. Her får du vite alt du ikke visste om aktuelle fiskearter i fersk- og saltvann. Et godt fiskemåltid starter alltid med riktig råvarebehandling umiddelbart etter fisken er landet. Denne boka går også grundig til verks når fisken kommer på kjøkkenbenken og viser hvordan du skjærer velformede fileter, flår abbor eller varmrøyker ørret. Komplett med meget gode oppskrifter på lekre matretter.

Bokdetaljer

Forlag Tun

Utgivelsesår 2006

Format Innbundet

ISBN13 9788252931037

EAN 9788252931037

Språk Bokmål

Sider 220

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

4 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket