Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken inneholder oppskrifter på fiskeretter, og gir en innføring i basiskunnskapene som trengs for å framheve fiskens smak og konsistens. Har ordliste.
Omtale fra forlaget
Her avlives myten om at fisk er vanskelig å tilberede. Gode fiskeretter er ofte enkle retter med få ingredienser, for eksempel Ovnsstekt fisk à la Toscana, tre ingredienser! Det som gjelder er gode og ferske råvarer. Komplett med tips om vin og annet egnet drikke. Mye godt stoff presentert på 120 sider.
Forlag Cappelen Damm
Utgivelsesår 2009
Format Innbundet
ISBN13 9788204153531
EAN 9788204153531
Språk Norsk bokmål
Sider 120
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket