Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka inneholder grunnoppskrifter, vintips, vinskole, beskrivelse av fileteringsteknikker og ordliste over kokkeuttrykk. 8 kokker har bidratt med 6 oppskrifter hver på retter av 27 forskjellige norske fiskeslag.
Omtale fra forlaget
Boka inneholder grunnoppskrifter, vintips, vinskole, beskrivelse av fileteringsteknikker og ordliste over kokkeuttrykk. 8 kokker har bidratt med 6 oppskrifter hver på retter av 27 forskjellige norske fiskeslag.
Forlag Kagge
Utgivelsesår 2001
Format Innbundet
ISBN13 9788248901976
EAN 9788248901976
Språk Engelsk
Sider 167
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket3 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket