Jeg hadde lyst til å lese noe klassisk SciFi og snublet over denne lydbokserien. Nå er det kanskje litt dumt at jeg har sett tv-serien for jeg klarer ikke å se for meg noen andre enn de skuespillerne som er med der. Det er også slik at jeg ikke husker så veldig mye fra selve serien selv om jeg har sett den flere ganger. Det tror jeg er pga at jeg er mer opptatt av spesialeffektene og følger ikke så godt med på historien. Jeg tenkte derfor at jeg kanskje kan forstå litt mer av Firefly sin verden gjennom denne lydbokserien. Så langt så er det bare bittelitt over gjennomsnittet bra. Jeg hadde glemt hvor lite jeg bryr meg om intergalaktiske politiske intriger, men hvis man prøver å tone ut politikken så er historen veldig bra. Jeg håper at jeg varmer opp mer til denne lydbokserien etterhvert.