Denne boken inneholder fire historier om feene i Drømmeland. Prilla har et problem når hun skal konkurrere i den store turneringen. Drømmehagen blir oversvømt, noe vannfeene synes er kjempegøy mens andre er opptatt av å redde smådyrene fra å drukne. Både Tingeling, Pil og Lilja krangler om hvem av dem som fant en rar lang ting først. Bess vil være i fred i atelieret sitt, men feene misforstår og tror hun mangler inspirasjon. De begynner å samle sammen ting som kan inspirere henne.
Prilla har et problem i Prillas Pris. Hun er den eneste fastlandsbesøkende-klappe-feen i Drømmeland og derfor har hun ingen å konkurrere mot i den store turneringen. Hun bestemmer seg for å delta i så mange konkurranser som mulig, men hun får det vanskelig. En innsjø i Drømmehagen er historien om hvordan hele Drømmehagen blir oversvømt. Vannfeene synes det er spennende og lager flotte vannfontener. Andre feer har det travelt med å redde ekorn og små fugler fra oversvømmelsen.
Forlag Egmont Kids
Utgivelsesår 2007